Ha arribat l'hora de canviar les teves finestres? Truca’ns!

El millor servei d’instal·lació de finestres d’alumini i PVC a Ripollet

Instal·lació de finestres d’alumini i PVC a Ripollet

A FA&MA sabem que la decisió de canviar les finestres a Ripollet ha de prendre's amb calma, donada la inversió inicial que suposa. No obstant això, t'animem a fer el pas, ja que aviat descobriràs que aquesta reforma t'ajudarà a estalviar a mitjà i llarg termini.

A la nostra fusteria fabriquem a mesura i instal·lem finestres d'alumini com de PVC. Et donem la possibilitat de triar el material que prefereixis, en funció de les teves necessitats i del teu pressupost. Comptem amb una gran varietat de productes, quant a dissenys, colors o acabats. No dubtis a consultar-nos i t'aconsellarem de forma personalitzada.

Raons per a canviar les finestres del teu habitatge

Millorar l'aïllament tèrmic. Una finestra antiga, deteriorada o mal instal·lada no compleix amb la seva funció a l'hora de mantenir el confort a l'interior. Si passes fred a l’hivern o molta calor a l’estiu, no t’ho pensis més.

Estalviar en la factura energètica. Amb un canvi de finestres pots reduir fins a un 35 per cent la despesa en calefacció i aire condicionat. Per això, la despesa inicial s'amortitza en un breu període de temps.

Evitar problemes de condensació. Encara que hagi passat tota la vida, no és normal que les finestres de la teva casa s'entelin. Aquest fenomen es produeix pel contrast entre la temperatura exterior i la interior, però la finestra hauria d'actuar com a fre, perquè no apareguin humitats o floridura.

Reduir els nivells de soroll procedents de l'exterior. Una bona finestra pot ajudar-te a millorar l'aïllament acústic de la teva casa, evitant molèsties per trànsit, veus o activitat comercial.

Incrementar la seguretat. Juntament amb les portes, les finestres són l'element més feble i exposat de qualsevol façana i el punt favorit d'accés per als lladres. Per això, convé reforçar-les amb elements de protecció adequats en perfils, ferratges i vidres.

És el moment de canviar les teves finestres! Guanya confort i eficiència energètica en la teva llar Demana pressupost ara