Millora el confort de la teva llar amb les nostres persianes

A la nostra fusteria a Ripollet les fabriquem a mida

Fabriquem las tevas persianes a mida a Ripollet

Control lumínic, protecció solar, estalvi energètic, seguretat, privacitat... Com a especialistes en persianes a Ripollet som conscients dels molts avantatges que aquests dispositius de làmines poden aportar a la teva llar. Si estàs pensant a canviar-los o instal·lar uns nous, posa't a les nostres mans.

A FA&MA fabriquem i instal·lem persianes a mida de les teves necessitats. T'oferim una àmplia oferta de possibilitats, amb diferents models que et permetran gaudir d'un producte de qualitat, durador i resistent. Consulta'ns i t'assessorarem sense compromís.

La persiana ideal per a cada necessitat

Persianes d'alumini. Una opció clàssica amb excel·lents resultats, per la seva resistència i durabilitat. Disponibles en diversos colors. Perfectes per a controlar l'entrada de llum i aïllar el teu habitatge.

Persianes mallorquines. Molt més que un element estètic. Porticó exterior de làmines que protegeixen del fred, de la calor, del vent i de la pluja.

Persianes venecianes. Regulen el pas de la llum mantenint la circulació d'aire. Molt elegants i estètiques, alhora que pràctiques. Làmines flexibles i resistents.

Mosquiteres. Perfectes per a mantenir allunyats mosquits i al·lergògens. Gran varietat de dissenys per a finestres i portes: enrotllable (vertical, horitzontal i lateral), plisada, corredissa, fixa, practicable...

Servei de motorització de persianes

A FA&MA portem la comoditat a la teva llar. Gràcies als nostres sistemes automàtics, podràs pujar i abaixar les teves persianes amb només prémer un botó. Sembla màgia, però és real!

Gràcies a aquesta solució milloraràs l'estètica del teu habitatge. Guanyaràs amplitud i reduiràs soroll visual, en oblidar-te de les velles corretges o manovelles.

Entre els seus grans avantatges també cal destacar la millora de l'aïllament tèrmic. Amb una persiana motoritzada no fa falta perforar el calaix, de manera que aquest no perd hermeticitat i així no es produeixen pèrdues energètiques. El benefici s'estén també a l'aïllament acústic.

Et donem la possibilitat de motoritzar les persianes que ja tinguis instal·lades, sense que hagis de comprar un nou model.

Estrena persianes al millor preu Manuals i motoritzades. Amb servei d'instal·lació Demana pressupost ara