La qualitat més gran en sistemes de fusteria de PVC

Solucions integrals per als teus projectes. Estem a Ripollet

Sistemes de fusteria de PVC FA&MA

Estàs pensant a canviar les teves finestres o portes d'entrada? Necessites un tancament a mesura per a la galeria? A la nostra fusteria de PVC a Ripollet podem ajudar-te a posar en marxa els teus projectes amb la millor qualitat i a preus d'allò més competitius. Encara no ens coneixes?

A FA&MA posem a la teva disposició les solucions més innovadores del sector; tecnologia avançada que et permetrà gaudir de productes que conjuminen funcionalitat i estètica, seguretat i confort. Truca’ns i descobreix tot el que podem fer pel teu habitatge.

Si tens un projecte de PVC en ment i busques fusteries metàl·liques per la zona del Vallès, consulta'ns sense compromís. Realitzarem un pressupost ajustat, assessorant-te en tot moment sobre els diferents estils, formats o qualitats disponibles. Treballem per a aconseguir clients satisfets.

Quins avantatges té el PVC?

Durabilitat. Aquest material té una vida útil estimada de 50 anys, mantenint-se en òptimes condicions amb el mínim manteniment (només aigua i sabó).

És molt resistent. No es veu afectat pels canvis bruscos de temperatura, la pluja o el salnitre: no s'esquerda ni oxida. Així mateix, suporta bé els impactes o l'abrasió.

Ofereix un excel·lent aïllament tèrmic. Amb el PVC donaràs la benvinguda al confort en la teva llar, atès que podràs gaudir d'una temperatura agradable durant tot l'any.

Afavoreix l'aïllament acústic. Si estàs cansat dels sorolls procedents de l'exterior, aposta pel PVC i obté un ambient més tranquil a la teva llar.

És un material difícilment inflamable i autoextingible. En cas d'incendi no contribueix a la propagació de les flames, per la qual cosa el seu ús és un plus de seguretat.

Gran varietat de colors i acabats. El clàssic blanc mat es completa amb una àmplia llista de tonalitats i textures, que et permetran adaptar el producte de PVC que triïs a les necessitats decoratives del teu habitatge.

Marca la diferencia amb FA&MA Vols estalviar energia millorant l'aïllament de la teva llar? Els nostres sistemes de PVC són la solució perfecta per a aconseguir-ho Demana pressupost ara