Modernitza el teu bany amb la nostra col·lecció de mampares

Instal·lació a mesura de la teva mampara de bany a Ripollet

Instal·lació a mesura de mamparas de bany a Ripollet

El bany és, sens dubte, una de les estades més viscudes en qualsevol habitatge; per això, qualsevol solució que aporti funcionalitat i estètica a aquest espai, sempre és benvinguda. És el cas de les nostres mampares de bany a Ripollet, un accessori imprescindible pel còmode i pràctic que resulta.

A FA&MA fabriquem i instal·lem mampares a mesura per a dutxes i banyeres. Posem al teu abast una àmplia varietat de productes, amb les dimensions que necessitis i el disseny que prefereixis. Ens adaptem tant als metres quadrats disponibles com a les teves preferències. Sempre amb una gran qualitat en tots els acabats.

Descobreix els avantatges de les mampares de bany

Eviten la sortida d'aigua i les esquitxades. D'aquesta manera, es prevenen les relliscades en sortir de la dutxa o de la banyera. També es facilita la neteja del bany i es protegeix el sòl, que pot veure's afectat per la humitat (en el cas, per exemple, dels laminatges).

Són molt higièniques. Tant les mateixes mampares com els seus accessoris són resistents a ambients humits. Així, ni es veuen afectades per la corrosió ni acumulen fongs i bacteris, com pot succeir amb les cortines de bany.

Fàcil neteja i manteniment. Perquè estiguin sempre perfectes, n'hi ha prou amb seguir una senzilla rutina: aclarir (millor si t'ajudes d'una espàtula netejavidres) i ventilar després de cada ús. Per a eliminar taques resistents en el vidre o les juntes, el millor és aplicar una mescla de vinagre i bicarbonat.

Tenen una llarga vida útil. Pots gaudir de les teves mampares com el primer dia durant anys i anys, per la qual cosa la inversió queda amortitzada en poc temps.

Permeten mantenir la calor a l'interior de la dutxa o banyera. Creen una temperatura agradable que es conserva en tancar l'aixeta, de manera que no necessites balafiar aigua calenta per a estar confortable.

Aporten sensació d'amplitud i lleugeresa. En afavorir el pas de la llum (natural o artificial), el bany sembla més gran del que és en realitat.

Són versàtils. S'adapten a qualsevol espai, donada la gran varietat de grandàries i models que existeixen. Hi ha dissenys per a tots els gustos i estils.

Instal·lem la teva mampara de dutxa o banyera Presa de mesures i pressupost
Fabricació a mida
Entrega a domicili
Instal·lació del producte
Retirada d’elements antics
Demana pressupost ara