Renova la teva llar amb les nostres portes d’entrada

La millor oferta de portes d'alumini i PVC a Ripollet

Portes d'alumini i PVC a Ripollet amb FA&MA

Encara que no sempre els donem la importància que mereixen, les portes d’entrada són un element fonamental en qualsevol habitatge. Des del punt de vista estètic, són un dels punts més representatius de la façana, avançant el que podem trobar-nos a l'interior. En el pla funcional, aporten la seguretat necessària i també confort. Per això, a l'hora de triar-les no qualsevol és vàlida.

A l'hora d'encarregar la teva, et recomanem posar-te en mans d'autèntics professionals del sector, com els que t'esperen en la nostra fusteria d'alumini i PVC a Ripollet. Gràcies a la nostra experiència i capacitació, a FA&MA estem preparats per a posar al teu abast la porta perfecta, amb totes les garanties i prestacions que cerques. Qualitat al millor preu.

Fabriquem i instal·lem portes d'entrada per a exterior i interior, amb estructures resistents que proporcionen aïllament tèrmic i acústic, milloren la seguretat i separen ambients, ajudant a crear la privacitat necessària. Consulta'ns i t'assessorarem de forma personalitzada.

Una porta per a cada necessitat. Quina és la teva?

Portes per a habitatges

Disposem d'un ampli catàleg de portes d'entrada en PVC i alumini. Resistents, segures i amb un disseny a mesura. També t'oferim portes d'interior en alumini, amb l'acabat que prefereixis. Molt més resistents que les tradicionals de fusta. T'encantaran!

Portes per a comunitats

En un edifici de veïns no serveix qualsevol porta. Ha d'estar preparada per a un ús continu, ser robusta i presentar facilitat de moviment per a obertura-tanqui i frontisses resistents. També ha de poder automatitzar-se. Els nostres models compleixen amb totes aquestes necessitats.

Portes per a garatges

Fabriquem cancel·les d'entrada a garatge de doble fulla, corredisses, batents o per als vianants. Perfectes per a ús residencial, tant en habitatges individuals com comunitàries. Treballem amb materials de primera qualitat i disposem d'una gran varietat de dissenys, combinant estètica i màximes prestacions.

Canvia ja les teves portes! Dóna la benvinguda al confort: excel·lent aïllament
Fabriquem i instal·lem
Servei clau en mà
Retirada de porta antiga
Demana pressupost ara