Solucions innovadores en fusteria d’alumini

Demana pressupost per als teus projectes d’obra i reforma a Ripollet

Solucions innovadores en fusteria d’alumini FA&MA

A FA&MA som especialistes a donar forma, disseny i funcionalitat a tota classe de treballs de fusteria d’alumini a Ripollet (Barcelona). A les nostres instal·lacions fabriquem a mesura una àmplia varietat de sistemes d'alumini i PVC per a portes, finestres, persianes, mampares, sostres o tancaments d'interior i exterior.

Estem al servei de clients particulars que busquen un treball específic per a la reforma de la seva llar, així com per a empreses i comunitats que busquen un projecte més gran en fusteria d'alumini i PVC. Ens desplacem a qualsevol zona del Vallès.

Raons per a apostar pels sistemes d'alumini

Llarga vida útil. És pràcticament etern. Suporta bé tant les temperatures extremes com la humitat. No s'oxida i és resistent als cops.

Fàcil manteniment. Com que no és un material porós, l'alumini no acumula pols ni brutícia. Per a netejar-ho, basta una mescla d'aigua i sabó.

Òptim aïllament tèrmic. Funciona bé a l'hora d'evitar les pèrdues energètiques, tant a l'hivern com a l'estiu.

Varietat de colors i acabats. Aquesta classe de fusteria pot personalitzar-se a gust del client, adaptant-se a diferents estils decoratius.

Ens ocupem del muntatge Per a garantir el màxim nivell de qualitat, treballem clau en mà, fabricant i muntant el servei a domicili Demana pressupost ara